Selecteer een pagina

Bekijk hier het cursusaanbod/check out our course offer

Koop deze cursus voor €90

Voor de musicus die zijn ademtechniek wil verbeteren met als resultaat meer ontspannen spel, een mooiere klank en een betere gezondheid.

Deze online cursus bestaat uit 3 modules met in totaal 8 lessen. De modules behandelen de werking van de adem, de werking van ademsteun en de invloed van de adem op de gezondheid.

Advies bestede tijd: tenminste 1 week per les dus minimaal 8 weken.

Preview

Buy this course (€90)

This course is for professional singers and wind instrument players.

The course contains valuable knowledge and exercises and aims to provide insight into the movement of your breathing when playing or singing. It also examines the influence breathing has on your health.

It consists of 3 modules and in total 8 lessons. Advice is to take a week at minimum per lesson so the course will take a few months.

Click here for a preview

Koop deze cursus voor €90

Voor iedereen die zijn ademtechniek wil verbeteren met als resultaat meer ontspanning, effectiever adem en een mooiere stem.

Deze online cursus bestaat uit 3 modules met in totaal 8 lessen. De modules behandelen de werking van de adem, de werking van ademsteun (gerelateerd aan stemgebruik) en de invloed van de adem op de gezondheid. Advies bestede tijd: tenminste 1 week per les dus minimaal 8 weken.

Preview

Koop deze cursus voor €72

Speel je saxofoon en wil je je klank voller, krachtiger of juist subtieler willen maken en ben je benieuwd hoe je speciale effecten maakt, zoals vibrato en bending? In zeven lessen leer ik je stap voor stap jouw techniek te verbeteren en het maximale uit je sax te halen.
De cursus is volledig online. Verdeeld over 14 weken krijg je 7 lessen in je mailbox met video’s, PDF’s en oefeningen. Deze kun je zo vaak en wanneer je wilt je wilt bekijken.
Bekijk een preview